fredag 31 mars 2017

UPP TILL BEVIS

Mora har spelat 52 omgångar, vunnit över Karlskoga och sopat banan med Leksand utan minsta problem. De har varit i en vinnande trend hela säsongen, spelare och ledare har fått hur mycket beröm som helst med all rätt. De hade 3-1 på Leksand och spelet har varit övertygande. Nu var det bara att smascha in matchbollen.

Helt plötsligt vaknar Leksand från det döda, de börjar vinna kamperna, mer beslutsamma i passningar och skridskoåkning. Det verkade som Mora blev lite chockade, kan de spela så här bra? Segern var odiskutabel och sista tio i Box play var stjärngossarna ner och täckte skott. Poletten hade tydligen ramlat ned om vi skall ha någon chans måste vi offra en hörntand. De som skall hedras i Leksand är de mindre namnkunniga som visade en härlig attityd. Om lyxlirarna är beredda att vinna någon kamp kan Leksand vinna slaget om Siljan.

I morgon spelar Mora under press, första gången i år. De är medvetna om att det krävs seger på hemmaplan att tappa 3-1 till 3-3 och möta Leksand i medvind på deras egen hemma rink blir svårt.Det lag som kan hålla känslorna i styr och ta en smäll utan att slå tillbaka ligger i förarsätet.Det är ingen vanlig match antingen blir framtiden ljus eller nattsvart.

Ingen hockey i kväll är lika med abstinens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar