torsdag 23 mars 2017

MORA DOMINERAR

Slaget om Siljan har börjat, hela Dalarna står still och det pratas hockey överallt. En väntat matchbild var att favoriten Leksand skulle dominera på sin egen hemmaplan, det gjorde de i fem minuter. Efter en liten nervös inledning av Mora tog de över fullständigt.

Mora var snabbare, starkare, bättre organiserade och skickligare passningsspelare. Det var närmare
5-0 än att Leksand skulle reducera. Det enda Mora skall oroa sig för är alla dåliga avslut i öppna lägen. I fortsättningen kommer de inte att få så många lägen och då gäller det att vara effektiv.

Jag vet att det är en lång matchserie och mycket kan förändras, vem kommer inte ihåg Leksands mirakel vändning förra året, matchbilden påminner om MODO matcherna. Vem eller vilka skall kliva fram i Leksand? Alla pratar om Ritola och Hari två alibi spelare som glider omkring är ingenting att hålla i handen när det blåser. Det är nog laget som skall vända detta.

Om inte Mora har drabbats av hybris utan fortsätter spela ödmjukt, kommer de att bli mycket svårslagna i sin egen lilla lada. Vasaloppet är en parentes när det är dags för match mot rivalerna från Leksand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar