måndag 3 april 2017

GRATTIS MORA !!

Nu har nog festligheterna lugnat ned sig och arbetet för nästa spännande säsong tagit fart. Mora pallade för trycket och kunde avgöra hemma inför sina egna fans.. Efter ledning stängde laget matchen och spelade klokt i sista perioden. Sett över hela serien mot Leksand har Mora dominerat alla matcher utom en. Till slut blev det rättvist sista laget i SHL skall åka ned direkt och segrarna i Hockeyallsvenskan skall flyttas upp.

Nu är spekulationerna i full gång vilka Mora skall förstärka med. Det jag hoppas är att de spelare som stod och grät av lycka efter slutsignalen och talade om hur fantastiskt det var att tillhöra Mora, inte är klara för andra SHL klubbar. Får klubben behålla nyckelspelarna och tränarna plus 5-6 duktiga spelare som tar hand om platserna i första och andra femman kommer Mora att klara sig bra i SHL.

Leksand får börja om de har vanan och kommer säkert igen inom en snar framtid. Supportrarna är luttrade och vägrar ge upp, som tur är finns det en del unga spelare att satsa på. Det är bara att konstatera att åskan slår inte ned på samma ställe två gånger.

Moras arena håller inte måttet enligt SHL regler. Om man har rätt antal sittplatser är inte viktigt, bättre med bra hockeyspelare. Låt varje förening utforma sin egen arena som passar bäst för respektive förening.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar