torsdag 3 oktober 2013

DRÖMSVITEN BRUTEN

Även solen har fläckar, så kom förlusten efter 26! raka segrar. Jag är övertygad om att Skellefteå kommer tillbaka på vinnarspåret, nästa motståndare får se upp. De gjorde ingen dålig match, men de kom inte upp i samma standard som mot Luleå. Växjö behöver inte be om ursäkt för segern. Efter ledning 3-2, spelade de mycket klokt och SAIK fick mest hålla till i hörnen och hade svårt att skapa heta målchanser. Växjö har gjort flera bra matcher utan att få vinna, därför var glädjen stor efter matchen.

Innan säsongen satte jag frågetecken för backarna i SAIK, de frågetecknen står fortfarande kvar. Värvningen av Tim Heed förstår jag fortfarande inte, blev mycket rättvist bänkad i sista perioden. Övriga backar är hyggliga utan att någon sticker ut. Vill SAIK försvara mästerskapet måste det till någon eller några förstärkningar. Holloway letar fortfarande efter formen, en ny anonym insats. Nu är det Joakim Lindström och Jimmy Eriksson som driver laget.

Fortsätter Växjö spela med den här arbetsinsatsen och klokheten som måttstock, blir det en topp åtta placering. Finns fortfarande mer att få ut av vissa forwards. Jag tänker på Robert Rosen, som ser lika blek ut som förra säsongen. Han krånglar till det och spelar en alldeles för svår ishockey. Här vill nog Växjö ha lite mer valuta för det dyra kontrakt de skrev med Rosen.

Leksands målvakt Oskar Alsenfelt stod på huvudet igen och höll nollan mot Luleå. Jag räknar inte straffar. Hur länge orkar han ordna poäng åt Leksand?

Färjestad gnetar på och tog en viktig trepoängare mot AIK

Det är nya krislag efter varje omgång. Vilka står på tur efter dagens matcher?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar