torsdag 19 maj 2022

SVERIGE OBESEGRAT

 Sverige har fått en drömstart på V M turneringen, segrar mot Tjeckien och Finland imponerar. Backarna håller en mycket hög nivå och det var ganska väntat när det gäller forwards fanns det många frågetecken och efter alla återbud fanns det tvivel om det skulle räcka till. Nu har man en massa forwards som gör rätt för sig, inte så glamoröst men hittills har de underordnad sig lagets försvarsspel och jobbat för lagets bästa.

Sverige har också rättat mun efter matsäcken och det ser inte ut som i tidigare turneringar där det har varit fritt spel utan ansvar. Nu värderar man situationerna på ett mycket bättre sätt den moderna hockeyn har fått tagit ett steg tillbaka. Kan det vara så att man lärt sig av Finlands framgångar?

Orkar spelarna vara lika disciplinerade hela turneringen blir det spel om medaljer. Det är otroligt jämt mellan de topprankade lagen finns ingen given favorit. Jag förstår inte diskussionen med Nylander, antingen vill han spela eller inte 50/50 vad är det för någonting? Ta bara in spelare som vill representera Sverige till 100%. 👊🏻🥅😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar