tisdag 24 maj 2022

KVARTSFINALER VM

 SVERIGE-CANADA 3-1

Tycker inte att Canada har imponerat hittills, spelar utan taktik och disciplin mest individuella prestationer. Spelar Sverige utan att vara imponerade och går först in i situationerna har de alla möjligheter. Målvakt och backar är våran trygghet sedan får väl Nylander sätta någon i pp.

FINLAND-SLOVAKIEN 4-1

Det vilar en enorm press på det finländska laget, hemmaplan och favoriter. Tror inte det har någon betydelse de är så trygga i sitt spel och bjuder inte på någonting. Det är en lagmaskin som går i alla väder. Slovakien har räddat turneringen och kan spela utan press. Skulle de få första målet kan det bli en spännande utveckling.

TYSKLAND-TJECKIEN 2-1

Tyskland kommer inte ha någon respekt för sina motståndare och kommer att överraska med en äcklig defensiv, Tjeckien har för många lyx lirare och är sårbara när det inte går deras väg. Dessutom har backsidan varit förvånansvärt opålitliga. Här blir det en skräll!

SCHWEIZ-USA3-2

USA ser ut som Canada har höga tankar om sig själva och verkar inte ta seriöst på turneringen om man skall tro på alla rykten. Schweiz har ett samspelt lag och har alla möjligheter i den här matchen. I och med att Schweiz grupp är sämre än den andra är det svårt att värdesätta gruppsegern.

VI HOPPAS PÅ EN FINAL MELLAN SVERIGE OCH FINLAND 😀🥅



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar