måndag 15 april 2019

VF IMPONERAR

Att åka upp till LULEÅ och krossa motståndarna är imponerande. Det här spelet såg man inte röken av i grundserien, nu bjuder de inte på någonting och LULEÅ stångade sig blodiga. Backspelet i VF är av högsta kvalite både offensivt och defensivt. Dessutom finns det målskyttar bland forwards och duktiga vattenbärare. Jag har inte glömt målvaktsspelet som är prickfritt.

LULEÅ körde på som vanligt de försökte checka sönder motståndar backarna, men de var för tunna och blev bara trötta. Som ett brev på posten kom den ena kontringen efter den andra. LULEÅ skapade bara halvchnser, ett friläge när motståndarbacken tappade pucken. De har gjort en bra säsong, men räckte inte till mot ett starkt VF. Vill de vara med och slåssom guldet nästa år måste det till några förstärkningar.

Imorgon får vi se om FBK kan få till en avgörande match mot DIF. Ett fullsatt Globen blir en riktig utmaning, det kommer inte att se ut som i Karlstad där matchen var slut efter 10 minuter. Nu gäller det att Karlstad pojkarna är lika kaxiga som på hemmaplan. Ommöbleringarna i kedjorna slog väl ut nu hänger det på om fjärde kedjan kan hålla tätt.🏒🥅

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar