torsdag 11 april 2019

VAR DET SEMIFINAL?

DIF och FBK har mötts i många hårda duster genom åren, men gårdagens match måste ha varit en av de menlösaste mellan de här lagen. Knappt en knuff på hela matchen, det böljade lite fram och tillbaka som vilken seriematch som helst. Det enda det pratas om är om någon har varit i målgården och stört målvakten.

FBK har tagit ledningen i alla tre matcherna det brukar normalt, i täta slutspelsmatcher, vara avgörande. Trots att laget hade 4-0 i första matchen blev det spännande till slut och i de två sista matcherna har DIF vänt till seger.

Det är naturligtvis svårt att stänga matcher när forwards far omkring överallt, då blir det svårt att hålla ihop laget. Laget får aldrig stopp i mittzon utan får jobba hårt i egen zon och vinner man puck är det långt till motståndarmålet. Kunde inte FBK klara av ett skadeskjutet DIF blir det svårt att vinna en match på hovet.

I kväll är det sista chansen för LULEÅ att skaka om VF annars blir det 4-0. Målvakt och backar har imponerat i VF, så det krävs att LULEÅ presterar på topp.😱


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar