onsdag 17 april 2019

OSANNOLIKT

 Semifinaler brukar vara jämna och täta så var matcherna mellan DIF och FBK fram till sista två matcherna. FBK har skjutit 14 mål på två matcher, 6 mål på 18 skott i gårdagens match. Det är lika svårt att förklara som att ett lag av DIF:s kaliber kan släppa in så många mål två matcher i rad. Jag har förståelse för att laget lägger ned rörelsen när chansen att vinna är borta, men det är ändå inte försvarbart.

FBK skall naturligtvis ha ett stort erkännande efter att ha varit nere i brygga, nu får man ett avgörande på hemmaplan. Det som märks i FBK:s spel är att laget har hållit ihop bättre och fått fler spelvändningar. Det är inte lika mycket flängande överallt nu gör laget bättre värderingar när man skall kliva fram eller avvakta i mittzon. Att tippa en vinnare i den här semifinalen är lika svårt som att få sju rätt på V75.

I Göteborg sitter Frölunda och gnuggar händerna, hoppas att det blir en lång match i Karlstad. Drömmen är att DIF vinner så att VF får hemmaplans fördel. Oavsett vad som händer kommer ett utvilat VF att vara storfavoriter i finalen. Inte bara för att de har spelat färre matcher, laget imponerar och ser komplett ut,😇

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar