tisdag 9 april 2019

REKORDMAGASINET

För några dagar sedan tog Leksand steget till SHL efter att de hade varit uträknade efter halva säsongen. Många beskrev det som en saga vad skall vi då kalla Oskarshamns säsong och avslutning?
Det är absolut en av de största sensationerna i svensk lagbollsport.

Förutsättningarna inför säsongen var inte de bästa för Oskarshamn, 15 spelare skulle ersättas. Då visade den fenomenale sportchefen Kenterä sin fingertopps känsla. Han hittar spelare som inga andra har tänkt på. Därefter har tränarna förvaltat materialet på ett föredömligt sätt. Oskarshamn är ishockeyns Barcelona, de ger inte bort en puck i onödan hittar blad överallt och är samtidigt stabila i sitt försvarsspel.

Det Oskarshamn har gjort kommer att stimulera fler mindre klubbar att drömma om spel i högsta ligan nu har de sett att skillnaden inte är så stor. I Mora och Timrå kommer det att vara utvärderingar och ett pusslande för att  få ihop ett lag som kan vara med om ett snabbt återtåg. I Björklöven börjar man redan drömma, Kenteräs nya projekt, om samma mirakel som i Oskarshamn. Vilken press på sportchefen, ge han några år så kanske drömmarna slår in.

GRATTIS LEKSAND OCH OSKARSHAMN!!👊🏻🎉🍾

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar