fredag 26 april 2019

DIF INTE ATT LITA PÅ

Efter en imponerande insats på hovet var förväntningarna stora på DIF inför match tre. Helt plötsligt såg laget ut som att de glömt allt från senaste matchen. Tursamt 1-1 efter första periode, nu kommer riktiga DIF att visa upp sig i period två. Vad händer? utvisningar och bjudningar från backar som tror att de kan vara konstruktiva när deras bästa gren är sarg ut, 1-3 och kraftig uppförsbacke. Fortsättningen såg likadan ut och VF var inte sena att utnyttja sitt pp.

Skall det vara så svårt att göra två bra matcher på raken? Jag vet att det finns duktiga motståndare och VF visade sig verkligen från sin bästa sida och vann rättvist. DIF vet att de har ett uselt boxspel ändå tar laget en massa onödiga utvisningar. På lördag måste DIF vinna annars är det över och VF kan åka till Stockholm med lite rakare ryggar efter gårdagens match.

Snart är det dags för VM och nu pågår övertalnings kampanjer för att få alla stjärnor i NHL att ställa upp för att representera sitt land. En del länder lyckas bättre än andra, är det inte märkligt att ledare skall behöva åka runt och gulla med spelare för att de skall ställa upp i landslaget. Skall det inte vara en självklarhet att spela i landslaget om man blir uttagen? Alla kan inte vara skadade eller vänta tillökning i familjen.👿🏒


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar