onsdag 27 mars 2019

VAD HÄNDE?

Sverige mot Norge i EM kval, två tränare som är kända för ordning och reda där organisation och riskminimering är ledord. De flesta hade förväntat sig en match med få målchanser och kamp om varje meter. Redan efter15 minuter undrade man hur det skulle sluta, Norge skapade två jätteläge en i ribban. Sedan fortsatte det i samma stil, flipperspel på mitten och många konstiga beslut.

Efter 0-2 tror man att matchen är förlorad, Lagerbäcks lag stänger oftast matchen i ett sådant läge. Helt plötsligt skapar Sverige massor med målchanser och vänder till 3-2. Två minuter kvar och tre poäng känns klara nej nej, hörna Norge och helt osannolika 3-3. Experter och fans ser lika förvånade ut och har svårt att analysera matchen. Har vi fått tillbaka Hamren?

Det vi kan konsterna är att det yngre gardet som har fått chansen har teknik och spelsinne och tillför en ny dimension i spelet. Jag är övertygad att Janne får ihop helheten till nästa samling. Den har mixen med ungdomlig entusiasm och lite rutinerade gubbar kommer att ta oss till EM. 1 poäng borta och segrar hemma räcker långt.⚽️🤣

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar