söndag 24 mars 2019

FORSBERG ÄR EN DIVA

Emil Forsberg gjorde ingen speciellt bra VM turnering, redan då började han gnälla om att han fick jobba för hårt i defensiven. I klubblaget har han varit skadad och spelat sporadiskt. Han har offensiva egenskaper därför blev han uttagen i landslaget trots sparsamt med speltid i klubblaget.

Jag var och såg matchen mot Rumänien och att han blev utbytt efter en timmes spel var helt riktigt. Första halvlek var klart godkänd i andra började han tappa boll och orkade inte springa för att hjälpa laget. Sverige leder med 2-1 och skall försvara en ledning då sätter man självklart in en spelare som är bra defensivt och är beredd att offra sig för lagets bästa. Forsberg visar demonstrativt att han är missnöjd med att bli utbytt och på kvällen lämnar han truppen.

VEM TROR HAN ATT HAN ÄR?
Sverige har i tidigare landskamper klarat sig utmärkt utan den här barnsliga Forsberg och hans dagis fasoner. Har man dåliga rådgivare och inte fattar bättre själv kan det bli så här illa. Sveriges landslag bygger på laglojala spelare som är beredda att offra sig för varandra, Forsberg är så långt från de kriterierna man kan komma.
Förbundskaptenen Andersson är ingen rövslickare utan han jobbar alltid för lagets bästa, därför har lilla Sverige haft stora framgångar.

FORSBERG SKALL ALDRIG MER FÅ DRA PÅ SIG EN LANDSLAGS TRÖJA !!👊🏻👊🏻

3 kommentarer:

  1. Helt rätt gällande Forsberg!
    Vad ska man tycka om Lindelöfs "personliga skäl"?
    Han blir väl pappa om 2 månader?

    SvaraRadera
  2. Fast vet vi om det stämmer om Forsberg det som Aftonbladet skrev? Är det korrekt kan jag hålla med, men är det återigen ett kvällstidningsövertramp så tycker jag kanske att han inte förtjänar denna kritik. Även om han tidigare visat lite negativa tendenser.

    SvaraRadera
  3. Varför följer han inte med och stöttar grabbarna i den viktiga matchen? Vi har lika bra läkarteam som Leipzig.

    SvaraRadera