torsdag 15 februari 2018

VILEN TORSDAG

Jag räknade med guld för Kalla på sin specialdistans. Det såg bra ut hon hade de största antagonisterna bakom sig, men då dök plötsligt någo vid namn Haga upp och förstörde festen. Den här Haga såg inte ens trött ut när hon passerade mållinjen, det måste ha varit mycket läppsalva till frukost. Det är hemskt  att man känner en viss besvikelse efter silver, hon har skämt bort oss.

Sedan var det dags för damernas skidskytte, förhoppningarna var en bra placering av någon. Vad händer? Hanna Öberg skjuter ned allt som finns, 20 träff av 20 möjliga. Det var guldläge om inget under skulle inträffa av de som startade sent. GULD och ännu en knall av skidskyttarna.

Efter det här satt man i chocktillstånd när det var dags för herrarna. Inte kunde väl Jesper Samuelsson överraska en gång till? Han visade att silvermedaljen inte var någon tillfällighet, utan det sprutade lika mycket om honom idag och var någon millimeter från pallen. Inte nog med det, pojkvännen till Hanna sköt för guld i sista stående, tyvärr höll inte nerverna. Om det också hade lyckats hade väl Wolfgang fått en hjärtinfarkt. Det värsta för skidskyttarna blir kraven inför stafetterna, nu nöjer sig ingen med en hedrande sjätte plats. Skit i förväntningarna ni har redan fått halva Sverige att älska skidskytte.

Det pågick också en hockeymatch mot Norge, den fick komma lite i andra hand. Det blev en programenlig svensk seger. Tre Kronor var aldrig hotade, i ishockey dominerar vi fortfarande över norrmännen.

Den här höjdardagen är inte slut än. Kan skidskyttarna chocka är det inte omöjligt attt Östersund gör snögubbar av Arsenal. VISA INGEN RESPEKT KÖR ÖSTERSUND !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar