onsdag 28 februari 2018

HAN MÅSTE BORT !

Färjestad har något bra på gång tom. försvarsspelet börjar se lite bättre ut, men finns fortfarande en del att jobba med. Att de kommer att skjuta mål behöver de inte bekymra sig om. Idag körde de över ett fruktansvärt blekt HV71, de hade säkert 20 individuella misstag. Det förringar inte FBK:s insats den var mycket bra. De var rappa och åkvilliga.

Det borde det vara frid och fröjd efter en sådan här seger. Jag har belyst Dick Axelsson tidigare, han är ett stort problem för laget. En spelare som har noll tanke på lagets  bästa utan gör vad som faller honom in blir en börda i slutändan. FBK leder med 3-1 och spelar box play, Dick gör ett yxhugg nere i motståndarnas zon och blir naturligtvis utvisad tre mot fem. HV71 gör 3-2 och det är match igen.

FBK slåss för att bli topp fyra varje poäng är livsviktig, varje individuellt beslut måste läggas i vågskål och alla beslut måste vara för lagets bästa. En gång är ingen gång men flera gånger är en vana därför måste Dick få tjänstledigt, som spelare måste det vara frustrerande att ha spelare som fullständigt inte bryr sig om konsekvenserna. Ishockey är en lagsport det finns individuella sporter, då förstör man bara för sig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar