tisdag 27 juli 2021

HEMVÄNDARNA

 Göteborg har lyckats med konststycket att blocka hem sju gamla spelare som har karriären bakom sig, det är bäst före datum på allihopa. De flesta har inte varit några större fotbollsspelare levt på sina kämpatakter. När de har haft sin karriär vill de naturligtvis samlas på Kamratgården och ha lite roligt. Det är en gåta hur ledningen har kunnat gå i den här fällan. Det finns ingen framtid med det här laget, för några år sedan fanns det en hel del unga talanger de är borta med vinden.

Det pratas om att de har hjärta för klubben, det har ingen betydelse när de är skadade eller inte tillräckligt bra. De lyckas även ta in en tränare som de tidigare gett sparken. Fattas bara att de dammar av Mild. Det är inget fel att ta hem någon spelare, men det måste vara en typ av spelare som kan tillföra något. Årets Allsvenska är den sämsta någonsin ändå kan inte Göteborg hävda sig.

Att en sådan anrik förening inte har bättre blick för hur ett lag skall byggas är anmärkningsvärt. Det kommer att ta många år att reparera de här felrekryteringarna, vilka unga spelare vill komma till Göteborg när det satsas på pensionärer?👊🏻⚽️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar