lördag 24 juli 2021

DAMERNA HAR MÅLSKYTTARNA

 Det är alltid svårt att följa upp en kanon match, det fick fotbollsdamerna erfara. Första halvlek var medioker och det säkra passningsspelet lyste med sin frånvaro. De normalt säkra mittbacksparet var virriga och och hamnade i konstiga positioner. När matchen står och väger missar Australien en straff ett lag i flytet punkterar naturligtvis matchen med ett mål i nästa anfall 4-2 och en lugn avslutning.

Trots att Sverige inte gör någon bra match skjuter laget fyra mål och det verkar drälla med anfallsspelare som har näsa för målet. När ett lag har sådan kvalite behöver man aldrig vara orolig trots underläge.Blir försvarsspelet stabilare kommer det att bli ett roligt OS. Som jag påpekade efter USA matchen gäller det att vara ödmjuk inför varje match och det är alltid svårt att leva med ett favoritskap. Man blir inte Messi över en natt, spelarna behöver inte överarbeta situationerna som uppstår det enkla är gott nog.

Nu återstår Nya Zeeland en poäng och ett enklare motstånd väntar i kvarten. Motståndet tillåter coachen att matcha spelare som har vilat och spelare med lite små skavanker kan vila till kvarten.👍⚽️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar