tisdag 15 juni 2021

SVERIGE STAL EN PPOÄNG

Alla visste att det skulle bli en svår match mot Spanien, men att de skulle ha bollen hela tiden, i första halvlek, hade nog inte ens vår förbundskapten räknat med. Det är inget fel att försvara lågt med alla spelare, men nu stod spelarna som statyer i sina positioner. Var fanns aggressiviteten och kampen? Spanjorerna hittade hål överallt trots att vi skulle vara kompakta. En målvakt som stod på huvudet och högre makter räddade Sverige från baklänges mål.

Det blev lite bättre i andra halvlek då vi faktiskt vaskade fram två kanon chanser och var lite bättre och aggressivare i försvarsspelet. Det är bara att konstatera mot de bästa i Europa får vi problem de har snabbheten, tekniken och alla är i stort sett lika bra. Vi har tre med internationell topp klass, Lindelöf, Isak och Foppa. Då blir det naturligtvis svårt att etablera något eget spel. Svenska mittfältet är för klent och långsamt och på högerkanten två långsamma allsvenska spelare.

Vi får nog bli lite mer realistiska vi har tagit oss till EM och skulle vi gå vidare från gruppen är det bra gjort med det här materialet. Den här stölden kan visa sig vara guld värd när vi summerar gruppen.

BETYG1-5

OLSEN 5

LUSTIG 1

VIGGE 4

DANIELSSON 3

AUGUSTINSSON 2

LARSSON 2

EKDAHL 1

OLSSON 1

FOPPA 2

ISAK4

BERG 2


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar