torsdag 24 juni 2021

GRUPP ETTA UTAN ATT GLÄNSA

  Sverige vinner gruppen, men efter varje match har det allmänna omdömet varit, det måste bli bättre. För att det skulle kunna se bättre ut måste det finnas internationella toppspelare på flera positioner. Vi har 3-4 spelare som sticker ut och resten är vattenbärare. Det som har varit speciellt med det här mästerskapet är att försvarsspelet inte har varit klockrent, utan Olsen målvaktsspel hade turneringen varit över.

I och med att vi har spets där framme gäller det för övriga att bli aggressivare och tuffare i närkampsspelet, vi ser lite tunna ut när det hettar till. Vi skall inte ha några större förhoppningar om att spelet med boll skall bli bättre, utan vi får hoppas på att individuella prestationer kommer att avgöra.

Jag har full förståelse för att det inte är roligt att springa och jaga boll i 90 minuter, men vill vi överleva ytterligare några omgångar måste ”skit” jobbet göras hundra procentigt. Målet att gå vidare från gruppen är i hamn, nu är resten bonus. Vi får tacka svenska laget att de har förlängt sommaren med ytterligare dramatik.

Vi vinner gruppen, Tyskland var nära att försvinna från EM det visar vilken bredd det är i internationell fotboll.😎

Toivonen och Eriksson dominerar i TV med klockrena analyser👍

Sverige har haft många duktiga försvars och mittfältsspelare genom åren, men tunnare med forwards ej glömt Zlatan, nu är det tvärtom.⚽️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar