fredag 18 juni 2021

POÄNGEN ÄR VIKTIGAST

 Utan att glänsa har Sverige i stort sett kvalificerat sig för att få spela vidare i EM, om Spanien gör sitt. Det är naturligtvis en styrka att ta poäng när spelet haltar och ett fåtal spelare ser ut som väntat. Förhoppningsvis släpper det för fler spelare efter den här gynnsamma inledningen eller har vi för stora förväntningar?

För att det här skall bli riktigt bra måste vi få igång mittfältet, men det känns som de är för tröga och kommer sent in i varje duell, på den här nivån måste spelarna ha både snabbhet och bra teknik. När det gäller de rutinerade spelarna har de inte tillfört mycket, det finns kvickhet på bänken det såg vi i andra halvlek. Det är lätt att bli blind för det som har varit, men i landslaget pratar de alltid om nu är nu och det är det som gäller.

Vi har en trygghet i Vigge och Danielsson och ett fantastiskt målvaktsspel. Jag har inte glömt Isak han står i en klass för sig själv, det är bara att ta rygg.

Nu hoppas vi att fler kommer igång, så att vi får en härlig sommar, där vi får sitta och svettas över missade passningar och jubla när Isak leker med motståndarna.😎⚽️👍

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar