torsdag 29 maj 2014

TALANGLÖST

Sveriges fotbollslandslag skulle prova ett nytt spelsystem i jubileumsmatchen mot Danmark. Det var till för att vi skulle få ut mer av Zlatan. Det nya var tre innermittfältare, men det var samma spelare som tidigare, som  skulle utföra jobbet. I och med att Zlatan tyckte att matchen var helt ointressant var försöket dumt att misslyckas.

Om man spelar 4-3-3, 4-2-4 eller 4-5-1 har ingen betydelse, det är bara en lek med siffror. Det viktiga är den individuella skickligheten och att alla i laget är beredda att ta sin roll för att hjälpa laget. Innermittfältarna Wernblom, Källström och Larsson är tröga och saknar teknik, då kan inte resultatet bli bra. Nu måste det vara dags att tacka spelarna för visat intresse och satsa på några andra. En annan spelare som får oförtjänt mycket förtroende är Elmander. Vad har han tillfört, mer än att ligga på gräset och grina?

OM MAN HAR EN GRYTA FULL MED SKIT, SPELAR DET INGEN ROLL HUR MYCKET MAN RÖR, DET KOMMER ÄNDÅ ATT VARA SAMMA SKIT!

Om vi nu inte har bättre fotbollsspelare måste det vara dags att inse, att vi inte kan utmana övriga lag med passningsspel och individuell skicklighet( Zlatan enda undantaget). Se till att vi har en bra defensiv och sluta laborera, ge Zlatan en roll längst fram övriga skall vara vattenbärare. Vi får alltid någon hörna eller frispark som någon kan nicka i mål.

Matchen i går måsta ha varit en av Sveriges sämsta på många år. Danmark var inte lysande, men hade några ungdomar som kan ge framtidshopp. Kommer inte ledning och spelare förstå att de har begränsningar och spela därefter blir det inget EM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar