söndag 28 november 2021

TRONSKIFTE?

 Vår skiddrottning Frida Karlsson slog till direkt och besegrade Johaug ganska enkelt och jag var övertygad att Frida skulle vinna jaktstarten. Hon låter Johaug jaga ifatt och hänger på,vinner spurten lätt. Nu orkade inte Frida riktigt och ordningen var återställd. Det jag hade glömt var att Frida körde fyra tuffa sprint race och det satt naturligtvis i benen. Jag tror att tronskiftet kommer under året, varför inte till OS.

När det gäller sprint har vi hur många som helst som kan vinna eller vara på pallen, spelar ingen roll om några är skadade Svårt att hitta några glädjeämnen om vi tittar på herrarnas prestationer Det är bara tråkigt med Norge eller Ryssland som dominerar fullständigt. Nu var visserligen tre av våra bästa borta av olika anledningar, men bredden är tunn.

Är det någon som vet att pingis VM pågår? Vi har ett dubbelpar i semi och i singel är det lika bra. Bara det är en bragd oavsett hur det går. Det är en gåta att inte pressen har helsidor om de här prestationerna. Istället får vi läsa om någon SHL ”stjärna” som har nageltrång och är borta i en vecka.

Det är också dags att uppmärksamma Kristianstads framfart i Hockeyallsvenskan. Första sex omgångarna förlorade laget, därefter rullar det bara på och nu har de besegrat storfavoriten HV71 i ett dubbelmöte.Det skulle vara interessant veta vad som hände efter förlusterna, Lite Oskarshamn vibbar?👍😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar