söndag 21 november 2021

HV 71 DOMINERAR

 HV71 har infriat de högt ställda förväntningarna. Det är inte lätt att vara favorit i alla matcher och leverera. Kloka tränare har sett till att spelarna är ödmjuka inför varje match. Det är långt ned till utmanarna men det är väl något av de lag som ligger närmast som skall kunna överraska i vår.

BJÖRKLÖVEN ser ut som förra året många potentiella målskyttar och när allt stämmer blir det bra. För många lyxlirare typ Liss och ett försvarsspel som skulle göra en junior tränare gråhårig.

MODO spelar en frejdig och trevlig ishockey men helt plötsligt tappar de all ödmjukhet och släpper in motståndarna i matchen. Kan lägsta nivån förbättras kan det bli riktigt bra.

KARLSKOGA Kan man aldrig räkna bort, trots många skador har laget bitit sig fast i toppen. Det ser inte alltid övertygande ut men när matcherna summeras har laget vunnit. Den berömda Karlskoga andan är inte att leka med.

VIKHar verkligen kommit igång efter en trevande inledning. Känns som nyförvärven börjat vakna till liv och laget ser homogent ut. Sista veckorna har både anfalls och försvarsspel fungerat.

Hockeyallsvenskan ser ut som väntat med ett undantag det är Kristianstad som är den stora överraskningen🥅🏒

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar