fredag 12 november 2021

GEORGIEN- SVERIGE 2-0

Alla fotbolls älskare hade räknat hem en seger och att det skulle räcka med oavgjort mot Spanien på söndag. Nu är inte alltid idrotten logisk som tur är, oavsett hur det ser ut på planen kan ett bättre lag förlora. Det skall påpekas att Sverige sällan går i fällan och underskattar ett sämre lag.

Vi tycker att våra forwards är världsstjärnor, enligt pressen, skulle de ha varit det hade vi haft ledningen med minst två mål. Isak var bedrövligt slarvig i allt han gjorde och Claesson missade tomt mål två gånger. Ett mittfält där Olsson och Svanberg trippar omkring och spelar bollen i sidled, ingen kraft och löpvilja.

Zlatan var inte dålig men tillför han något mer än tidigare forwards? Jag kan inte förstå varför Janne åkte ned till Italien och pratade med honom, Zlatan hade slutat i landslaget. En spelare som är till åren kommen och har varit skadad är det att föredra framför andra som visat hög potential i tidigare matcher? Visst Zlatan har varit en fantastisk spelare men nu är nu brukar Janne säga. De bästa skall spela oavsett ålder, men lite måste man väl tänka på framtiden.

Såg Spanien mot Grekland inte speciellt imponerad. De går runt och duttar med bollen och det händer inte speciellt mycket. Det är dags för en heroisk insats där hjärta och smärta är ledorden och så gör vi 1-0 på hörna KÄMPA KÄMPA👊🏻

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar