söndag 16 juni 2019

LÅNG VM SOMMAR?

Sveriges damer skall försöka göra damfotbollen mer populär genom en topprestation i VM. Laget har fått mycket publicitet i massmedia, som verkligen har gjort allt för att alla skall förstå att Sverige har många stjärnor.
De två inledande matcherna mot blåbärsnationerna Chile och Thailand har vunnits utan större problem. Sverige har inte imponerat, passningsspel och individuella prestationer har lyst med sin frånvaro. Backlinjen har inte satts på några problem så vi får vänta tills mötet mot USA innan vi vet om de håller måttet.

Personligen har jag svårt att se det här laget ta sig längre än en kvartsfinal, laget saknar toppspelare som kan ta tag i spelet och visa vägen. Seger och Asllani utmålas som våra stjärnor, de är för temposvaga vilket kommer att visa sig mot bättre motstånd. Enda chansen att överraska är en kollektiv insats där alla underordnar sig lagets taktik och krigar om varje meter och inte bjuder på någonting. Vi får inte tro att vi kan rulla ut de motståndare som väntar framöver, låter tråkigt men tyvärr så måste man vara realist ibland.⚽️😍

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar