lördag 8 juni 2019

ISAK ELLER BERG

Som väntat blev Malta en munsbit för Sverige, det var spel mot ett mål. Det är svårt att analysera en sån här match, motståndet var alltför svagt. Samtidigt skall jobbet göras och de svenska spelarna var koncentrerade och gjorde sin plikt. Nya mittbacksparet behövde aldrig försvara och vi får vänta till Spanien matchen och se om de håller måttet mot etablerat motstånd.

Rubrikerna efter matchen handlade inte så mycket om resultatet utan vilken som skall starta i anfallet, Isak eller Berg. Det är bra att det har blivit lite konkurrens i anfallet och att unga spelare tar chansen och visar upp sig. Alla ser att Isak är en stor talang men han är ganska färsk i internationell fotboll och hans tid kommer. Berg får mycket kritik, inga mål, men han gör också mycket rätt fina framspelningar och bra försvarsspel. Det är alltid samma diskussioner när det dyker upp en talang, jag tror Janne är mannen att hantera det här på rätt sätt, han bryr sig inte om journalister och fans.

Janne jobbar för lagets bästa och vågar fatta obekväma beslut, kämpen Larsson fick inte starta mot Malta han passar bättre mot Spanien när vi skall försvara större delen av matchen.
Nu åker vi till Spanien och chockar storfavoriterna.⚽️😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar