onsdag 11 september 2019

SHL MITTEN

Här kommer det att vara trångt om saligheten, nästan omöjligt att tippa men jag gör ett försök.
10 RÖGLE
Bröderna Abbot har fått vad de har pekat på Brithen Sjögren, Everberg plus några transatlanter det här är ingen skåpmat. Med de här förutsättningarna måste det bli resultat och kommer laget att palla trycket? De här spelarna kommer naturligtvis att stjäla mycket istid och då är frågan om vattenbärarna kan underordna sig och med glädje ta något byte här och där. Ett spännande lagbygge som blir spännande att följa.
9 HV71
Ett jämnt och stabilt lag som kommer att ta mycket poäng på hemmaplan. För att laget skall vara med och kriga högre upp i tabellen måste backarna Martinsson och Johansson dra ett tungt lass, ser lite tunt ut när man kommer ned på back 5-7. Klubben hoppas mycket på CF Holmström och Fröberg två kloka spelare men lite tröga.
8 SAIK
De har bestämt sig för att börja om och spela in många unga spelare. Det var nog dags har hållit på för länge med lite halv trötta spelare. Många av de yngre är spännande spelare hoppas att de orkar en hel säsong. En viktig pusselbit blir om Möller och Lindström har engagemanget att leda laget ytterligare en säsong. Backsidan är förstärkt, men vilken MV skall spika igen?
7 BRYNÄS
Efter en knackig säsong har föreningen gjort en riktig satsning. Backen Sigalet är toppklass, Rödin, Scott och Descheneau blir spetsspelarna på forwardssidan. Det som känns lite oroligt är backsidan med många orutinerade de måste snabbt växa in i SHL kostymen. Anfallsspelet blir Brynäs bästa gren den här säsongen.
6 MALMÖ
Här är det laget som skall göra säsongen till något positivt, alla jobbar stenhårt. Inga större förändringar i truppen, några danskar har värvats in. Danskarna är bollirare pallar de bara med det  fysiska spelet blir de en tillgång. Malmö var svåra att få hål på redan förra året nu är de ännu mer samspelta vilket bör betyda max två mål insläppta per match.
5 VÄXJÖ
Tidigare år har det vimlat av importer från all hörn i år är satsningen lite mer hemvävt. Truppen ser inte skräckinjagande ut, så de får vara nöjda med den här placeringen i grundserien. Sedan finns det alla möjligheter att förstärka när det nalkas slutspel, här har sportchefen visat fingertoppskänsla tidigare säsonger. MV Fasth blir nyckelspelare han måste vara på topp annars kan det bli en plats i de nedre regionerna.🥅👊🏻

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar