måndag 9 september 2019

EN VIKTIG POÄNG

Det blev ingen svensk jubel och klang föreställning mot ett Norge som var bättre än förväntat. I sådana här stunder gäller det att vara optimist och konstatera att den här poängen kan vara viktig när vi summerar tabellen. Sverige ställde upp med ett kreativt lag, som alla önskade, nu fick vi inte se mycket av dessa kreatörer.

Det är inte så enkelt som många tror att dominera matcher, tyvärr finns det motståndare som markerar och gör det svårt för motståndarna. Lagerbäck har varit med förr och vet hur det skall gå till. Nu skall det påpekas att Norge inte bara förstörde de skapade även målchanser och låg närmast segern.

Sverige vill bli bättre på att rulla boll och skapa målchanser, vi har en del tekniska spelare som kan klara av det, men för att det skall bli bra måste vi hitta någon mittfältare som kan styra spelet och leverera passningar till våra anfallare. Det går för sakta, att möta 10 försvarare är inte enkelt.

Alla kan inte vara lirare det gäller att hitta en balans, det som saknas mest för tillfället är spelare typ Jonas Thern som är beredda att skita ned sig och vinna varje duell. Nu känns det som att en del är för fina för att ta kampen, jag avvaktar och ser vad som händer.

Nu gäller det att hitta balansen i resterande matcher om det skall bli EM slutspel. Sverige har allt i egna händer och har klarat av svårare situationer.⚽️😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar