fredag 20 september 2019

MALMÖ FF UTAN TALANG

Ett Dyn Kiev som har haft en urusel säsong var en motståndare som kändes överkomlig för Malmö FF. Efter en första halvlek där ingenting hände hade Malmö fått matchen dit man ville. Nu fanns möjligheter att utnyttja ett frustrerat Dyn Kiev. Istället tog motståndarna över matchen och vaskade fram  flera 100% målchanser och till slut gör de rättvist ett mål.

Malmö FF lyckades vaska fram en halvchans på hela matchen, det saknas snabbhet och någon spelare som kan göra sin gubbe. Det känns som laget består av 15-16 spelare som är ungefär lika bra och alla har sett sina bästa dagar. Den ungdomliga entusiasmen som har präglat Malmö finns inte längre. Man har haft en övertro på alla gamla Malmö spelare som har varit ute i Europa och vänt hem.

Inget lag i Allsvenskan kan mäta sig ekonomiskt med Malmö ändå ser laget ut att missa guldet. De skall inte behöva vara beroende av andras misslyckande i slutet av säsongen. Går laget inte vidare i Europa League och missar guldet får nog ledningen ta sig en riktig funderare på om det inte är dags att göra en renovering av truppen.⚽️😤


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar