söndag 22 september 2019

O-HAMN CHOCKAR

Alla hockeyintresserade är nog lika överraskade över serieledarna O-HAMN. Att det skulle bli någon seger i inledningen på säsongen kunde de flesta köpa, alla nykomlingar sprattlar i början, men obesegrade vid full tid efter fyra omgångar är något helt annorlunda. Det mest intressanta med framgången är att laget spelar exakt som man  gjorde i Allsvenskan. Det blir aldrig panik i egen zon och när man vinner puck försöker spelarna vara konstruktiva och passa sig ur motståndarnas press.

Någon tycker kanske att laget har haft tur, förlorar skottstatistiken stort, det gäller inte att skjuta en massa meningslösa skott utan välja tillfälle. Laget är giftiga i sina omställningar och kommer till bra avslut. Värvningarna har inte varit spektakulära utan de flesta har inte platsat i andra SHL lag. Nu gäller det att vara ödmjuk och inte få hybris, för det kommer perioder när det kommer att se annorlunda ut SHL är ett maraton. Har svårt att se laget undvika någon av de två sista platserna, men kul att de sätter färg på serien och inte står med mössan i hand.

Lika överraskande som att O-HAMN leder serien är VÄXJÖS sista placering med noll poäng. Truppen är kanske överskattad ?🥅😤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar