fredag 6 september 2019

OVÄNTAT ENKELT

Det är ingen dröm att åka till Färöarna och spela fotboll på konstgräs. Det är flera landslag som har haft problem att få hål på Färöarna, så det det är inte alltid enkelt i dessa måste matcher. Nu behövde vi inte oroa oss Sverige var effektiva och avgjorde matchen i första halvlek. I andra halvlek kunde svenska spelarna promenera omkring och hålla bollen inom laget, en lagom ansträngning inför viktiga matchen mot Norge.

Kan man dra några slutsatser efter en sådan här match? Försvaret behövde inte anstränga sig om Bengtsson håller måttet får vi svar på mot Norge. Det vi kan konstatera är att vi har några spännande spelare i Isak och Quaison. Det är två bolltalanger som har väldigt lätt för sig de flyter fram med en fantastisk teknik. Det blir spännande att följa de här talangerna. Intressant inför Norge matchen är om Janne låter båda spela tillsammans som forwards, eller skall Forsberg bli kvar på bänken?

Vinst mot Norge och vägen till EM är i stort sett klar,om alla spelar med Sebastian Larssons engagemang och passion blir det vinst.⚽️👊🏻

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar