onsdag 24 september 2014

DOKUSÅPAN I LEKSAND?

Med lite distans är det nog många som undrar, vad var det egentligen som hände och vad var problemet? Serien har nyligen börjat, visserligen har Leksand fått en tuff start, men inget pådrag i tidningar om att tränare eller sportchef bör avgå.

Pang bom sportchefen säger tack och adjö. Hans motivering är att den nya vd:n lägger sin näsa i blöt när det gäller sportsliga frågor. Det skall påpekas att den nya vd:n inte har börjat sin anställning. Kvällstidningarna börjar gråta och tycker synd om sportchefen, fansen vädjar kom tillbaka och rädda oss och styrelsen får stora darren.

Ett dygn senare är allting glömt och sportchefen jobbar vidare som om ingenting hade hänt. Om man ena dagen känner sig kränkt och inte kan utföra sina uppgifter, hur kan detta förändras på en timme. Det är klart att det uppstår många frågor efter ett sådant drama.

Var det så att sportchefen ville mota Olle i grind och känna om det fanns några sympatier kvar bland fans och journalister? För han är medveten om att sex av nyförvärven, hittills, inte visat några större kvaliteter och förr eller senare skulle drevet vara igång om inte segrarna skulle komma.

Det kan inte ha varit någon allvarligare schism eftersom det var över på en timme. Det blir trevligt för den nye vd:n att tillträda sin tjänst i oktober, det är inte alla som blir påhoppade innan de har börjat.

Det är lätt att vara ledare i medgång, men det gäller att stå längst fram när det blåser emot!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar