lördag 16 april 2022

PÅ GRÄNSEN TILL HJÄRTINFARKT

 Jag har sett fyra matcher mellan MODO och LÖVEN, ett derby med fulla hallar och fantastisk inramning. Förväntningarna var enorma, här skulle det smälla, kamp om varje decimeter, det skulle bli på liv och död. Vad har vi fått se? En massa importer som åker omkring och duttar lite grann, de skall vara tongivande. När det är cupmatcher brukar spelarna ta större marginaler, här är det tvärtom. Den här serien går ej att tippa det kan hända vad som helst, tror att tränare och fans sliter sitt hår i förtvivlan.

Det är inte lätt att vara tränare, när MODO skulle försvara sin ledning på 2-0 kan Kallin inte spela Wahlgren och Fohlin hela tiden fast han skulle vilja, övriga fyra är en säkerhetsrisk och har inget omdöme när det gäller försvarsspel. Dessutom är tydligen Hasa och Bernard aktuella för SHL, därför kanske de inte bryr sig. Tur att det är några i respektive lag som är beredda att käka puck.

Målvakterna har varit grymma, de får mycket svåra situationer beroende på alla individuella misstag. Det kanske är så enkelt att man blir lurad av inramningen och förväntningarna blir fel. Spelarna är i Allsvenskan av en orsak. Att kriga, visa mod och spela för lagets bästa är inte för mycket begärt.

Laget som är beredd att offra en hörntand och minimera sina misstag får spela final!!🏒🥅👊🏻

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar