tisdag 12 april 2022

FBK KROSSADE SAIK

 Äntligen har FBK fått ut maximalt av sin trupp, ett mycket klokare och aggressivare spel har räddat säsongen. När det är dags för semifinal kan laget spela utan press och blir livsfarliga oavsett vilka de möter. Skulle de dessutom få ordning på pp blir de svårslagna. I och med att försvarsspelet över hela plan har förbättrats blir också målvaktsspelet bättre.

SAIK hade en lysande säsong bakom sig när de gick in i slutspelet, men det de inte fattade var att slutspel och serielunk är två vitt skilda saker. Många spelare är bra när det är fritt spel utan kroppskontakt, en typ av skolgårdshockey. Var fanns Möller, Karlsson, Johnsson, Hugg mfl. Tror att SAIK får tänka om lite till nästa säsong och hitta lite fler spelare som går i tung trafik.

Kommer Rögle att infria de högt ställda förväntningarna i kväll?

Att det finns Djurgårdare bland C More experterna vet alla men att det skall märkas i analyserna känns lite konstigt. SAIK:s tränare är väl före detta Djurgårdare?😂

1 kommentar:

  1. Det kanske finns en färjestadare som skriver denna blogg:-).
    Skämt åsido, visst fick Skellefteå det tufft pga Färjestads hårda spel, men den största anledningen till att FBK vann matchserien är målvaktsspelet tycker jag.

    SvaraRadera