onsdag 20 april 2022

FORTFARANDE ETT LOTTERI

 Två lag som fortfarande vägrar rätta till sina brister. Löven bjuder på kontringar och MODO på horribla felpass och pucktapp i livsfarliga områden. Har man inte rättat till det här efter sex matcher kommer det inte hända i avgörande matchen på torsdag. I och med att det kan hända vad som helst är utgången i den avgörande matchen omöjlig att förutse.

När det är slutspel brukar transatlanter skryta med att de kliver fram och avgör täta matcher. Lövens importer har lyst med sin frånvaro, där behövs det en utrensning till kommande säsong. Det finns ett lysande undantag Sam i MODO saknades mycket i gårdagens match, han är en fältherre som äger isen.

NÄR SKALL VF VAKNA?😪

Tycker att VF har den vassaste truppen, finns alla ingredienser, individuell skicklighet, rutin, ungdomlig entusiasm och bredd. Det ser hyggligt ut men det händer för lite när det närmar sig det viktiga området framför motståndarnas mål. De som normalt gör mål i serielunken får inte lika mycket tid och är inte beredda att köra in näsan där det brinner. Det är backarna som svarar för målproduktionen. I morgon är det sista chansen att hålla liv i semifinalen. Av LULEÅ vet man vad man får, taktiskt skickliga, bjuder inte på något, jobbar stenhårt och har lite små luriga spelare som kan skapa målchanser, tänker framförallt på Omark. Fullt Scandinavium, skulle bli förvånad om inte VF tänder till och kvitterar.🥅😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar