måndag 7 februari 2022

GULDx3

 Inledningen på OS har varit både positiv och negativ med svenska ögon. Våra skidåkare och skidskyttar skulle stå för merparten av våra medaljer hittills har de inte pallat trycket. Det som känns lite oroväckande är åkformen på både skidskyttar och längdåkare. Vi får skylla på höghöjd och dåliga vallare. Det är mycket kvar, sluta gråta, och visa klassen resten av OS.

Som tur är har vi en bra bredd på våra deltagare, när några misslyckas kliver andra fram, Hector försvarade våra traditioner i slalom, Poels höll oss på sträckbänken till sista varvet sedan exploderade han och äntligen fick vi ett guld i en gren som inte existerat på över 30 år. Puckelpist är en bedömningssport och det gäller att ha domarna med sig. Wallberg åkte så bra i förhållande till de andra att ingen domare kunde göra något annat än ge honom guldet.

De som säger att OS är som vilken tävling som helst vet inte vad de pratar om. Man får kanske bara en chans i livet att ta guld och alla vet vilka möjligheter som finns när guldet är i hamn. För att lyckas måste allt stämma den dagen och motståndarna måste vara lite sämre än väntat.🥇🥇🥇

KÄMPA SVERIGE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar