måndag 24 januari 2022

SURA LEVER

 Mindre än New-York större än du anar. När du kommer genom entrén i Sura hallen och tittar runt hittar du många celebriteter, vice presidenten för Detroit Red Wings legendaren Lidström, högst upp på läktaren OS guld medaljören Lundmark och som vanligt stöter man på Sura ikonen Tigern Norrström lika pigg som under sin aktiva tid.

Det som hänt med Sura hockey i år är det många som inte förstår. Efter massor av år där laget fått kämpa för att hänga kvar i div 1 är man plötsligt med i toppen och slåss. Oavsett hur matcherna ser ut tar laget sina poäng och är mycket svårslagna. Bruksandan är tillbaka, laget ger sig aldrig. Nu börjar till och med trötta suringar hitta till hallen, publiksiffror på 500 blir allt vanligare. Lokaltidningen vlt har reportage flera gånger i veckan, laget och ledarna är värda den här uppmärksamheten.

Inte nog med att hockeyn har framgångar, Sura bruk är världsledande på tunnplåt och firar 400 år. Bruket och hockeyn har gått hand i hand genom åren, kul att båda har framgångar. Bruket är Indien ägt, nu gäller det att övertyga ägarna om hur viktig hockeyn är för bygden. Lite fräscha sponsor insatser skulle inte skada.🏒😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar