onsdag 12 januari 2022

FÄRJESTAD HAR VAKNAT

 Det tog bara tre år, bättre sent än aldrig, innan laget förstod hur man vinner hockeymatcher. Laget har spelat utan försvarsspel och disciplin, ett spel som spelarna har älskat. På pappret har laget sett bra ut de sista åren men framgångarna har uteblivit. Jag vet inte vad som har hänt sista tiden helt plötsligt jagar man inte planlöst över hela plan, backarna kliver in i närkamper och offrar sig för lagets bästa, tappar inte pucken på offensiv blå hela tiden, lägger till och med sarg ut när det inte finns någon bättre lösning.

Många säger att målvaktsspelet är anledningen till framgången, om försvarsspelet är bra blir målvakterna bra. Nu är inte försvarsspelet fulländat det finns fortfarande spelare som uppträder som om det vore två mål på skolgården. Det skall påpekas att segrarna har tagits trots flera skador och sjukdomar senaste tiden. Det är bara att hoppas,när de kommer tillbaka,att de också anammar det nya tänket. Tror att spelarna tycker det är roligare att vinna med2-1 än förlora med 5-6.

När det finns någon typ av försvarsspel att falla tillbaka på kan man vinna trots sämre dagar.Blir spännande och se om laget orkar hålla i och fortsätta vinna tajta matcher.🏒🥅👍

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar