onsdag 13 oktober 2021

SVERIGE RÅNADE GREKLAND

 Första halvlek var som att titta på en avslagen match som inte gäller någonting, förlåt Grekland ni försökte i varje fall och skulle naturligtvis ha haft ledningen med några mål. Andra halvlek något bättre, allting är relativt inte så svårt om man jämför med första. En idiotisk straff och en lång utspark räddande Sverige från ett riktigt fiasko.

Som tur är ser det sällan ut på det här sättet när Sverige spelar. En anledning kan vara att flera spelare inte är ordinarie i sina klubbar och några spelar i för dåliga ligor. Största problemet är fortfarande inre mittfält, Ekdahl och Olsson vinner inga närkamper, långsamma och spelar bollen i sidled. Det är omöjligt att få något spel utan mittfält. Finns inga bättre att sätta in gäller även ytterbackarna. De enda positioner där det finns lite bredd är bland forwards, tvärtemot tidigare årgångar. 

Ledarna gör ett fantastiskt jobb som kan vinna så många landskamper med ett mediokert material. Nu är vi sämst tvåa i gruppen och VM hoppet lever. Det bästa till sist, vilken inramning👍😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar