torsdag 13 september 2018

STACKARS ISLAND

Lilla Islands fotbollskrigare har charmat en hel fotbollsvärld. Det är inte bara fotbollsspelarna som har väckt uppmärksamhe fansens hejaramsor har spridits över hela världen. De har kvalificerat sig både till EM och VM. Under Lagerbäcks ledning chockade de England med en historisk seger. Det som har symboliserat Island under Lagerbäcks ledning är krigarmentaliteten och organisationen. Laget har inte varit imponerade av sina motståndare men samtidigt har de förstått hur de måste spela för att få framgång.

Efter VM tackade Lagerbäcks assisterande för sig och en ny tränare skulle tillsättas, valet föll på Hamren. Efter två matcher med ny ledning har Island den smått otroliga målskillnaden 0-9 det är inte ishockey eller bandy vi pratar om. Oavsett hur bra motstånd laget har mött är det stort sett omöjligt att släppa in så många mål i fotboll. Kuriosa är att Sverige råkade ut för samma sak, inte lika illa, när Hamren tog över Sverige efter Lagerbäck.😂

Det är bara att hoppas spelarna själva tar tag i situationen och förklarar för nya ledningen vad som måste hända för att framgångssagan skall fortsätta. Alla svenska tränare har inte den förmågan utan en del är drömmare. Det är inte fel att drömma men ibland måste man hålla sig till verkligheten.

På lördag är det dags för SHL premiär🥅🏒😁


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar