lördag 2 juni 2018

BUROP

Minnet är kort det var inte länge sedan svenska fotbollslandslaget var höjt till skyarna. Vinsterna mot Frankrike och Italien förändrade synen på landslaget. De som inte fattade hur dessa segrar kom till buade när Sverige spelade 0-0 mot Danmark. De som trodde att vi skulle spela ut Danmark och vinna lätt har inte förstått att landslaget inte har de spelarna utan det är andra saker som gör att vi spelar i VM.

Sverige kommer inte att glänsa i VM däremot kan kollektivet och organisationen ta oss till andra omgången. Matchen mot Danmark visade att vi har en hygglig bredd och inte är beroende av någon speciell spelare. Vi måste sluta drömma utan inse att det här är ett lag där alla måste slita ont och underordna sig lagets spelidé det finns inte plats för några lyxlirare som gör lite lagom.

Jag lovar att det här laget kommer att sälja sig dyrt i VM det kommer förbundskaptenen att se till han har en förmåga att stå med bägge fötterna på jorden. Är det någon som inte vill vara med och inte förstår vad som krävs blir han utbytt.

SLUTA DRÖMMA GLÖM INTE VARFÖR VI SPELAR VM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar