onsdag 16 maj 2018

NU BÖRJAR VM

Dags för kvartsfinaler och det var inga större sensationer i gruppspelet. För de flesta lagen var det en transportsträcka innan allvaret. Det är sju givna i kvartsfinalen, det var en plats det var lite kamp om,i grupp B stod kampen mellan Danmark, Lettland och Tyskland enligt förhands spekulationerna. Tyvärr räckte inte hemmanationen till i den avgörande matchen mot Lettland.

KVARTSFINALER
SVERIGE- LETTLAND 6-1
Det här blir en lätt match för Sverige som har imponerat framförallt i matchen Ryssland. Svenska laget är komplett med alla ingredienser som krävs för att spela final. Lettland har gjort det bra men nu är det slut och de är säkert nöjda med en kvartsfinal.

FINLAND- SCHWEIZ 4-2
Finland har många skickliga forwards men ett litet frågetecken för backsidan. Trots att de möter fjärde placerade Schweiz blir det ingen lätt match. Schweiz är svårspelade och bjuder inte på mycket. Finland har fler skickliga spelare och det fäller avgörande.

TJECKIEN-USA 3-2
USA charmar publiken med många spektakulära spelare, de är små och kvicka som kan göra oväntade saker. Jag sätter frågetecken för den taktiska förmågan. Tjeckien har växt med de sena förstärkningarna och hittar de sitt traditonella disciplinerade försvarsspel kommer USA att stånga sig blodiga.

CANADA-RYSSLAND 4-2
Det här skulle kunna ha varit en VM final. Canada är svårbedömda har hittills gjort det som har varit nödvändigt. Tror att det finns mycket mer att plocka fram, men backarna måste upp i banan annars blir det ett hav att åka i för ryska forwards. Det som fäller avgörande är att Canada är bättre cup spelare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar