onsdag 28 mars 2018

KLOKA MALMÖ

I går var det svårt att hänga med i alla viktiga matcher räddningen var att Timrås match började 1930. En match på TV en på datorn och lite bläddrande gjorde att man fick en hygglig blick på alla tre matcherna. Matchen VF mot Malmö följde samma mönster som tidigare ett smart spelande Malmö mot ett VF som försökte att mala på utan att skapa speciellt mycket. Mycket puckinnehav, långa anfall och hög press ser bra ut för ögat men leder ingenstans mot ett Malmö som håller spelarna på utsidan. Målvakten Gunnarsson får mycket beröm med all rätt, med ett bra försvarsspel blir målvakten bra. VF saknar spelare som kan göra sin gubbe för många som bara mal i samma tempo.

Timrå mot Karlskrona var en kopia av VF mot Malmö, naturligtvis inte samma kvalite. Karlskrona skäms inte för att rätta mun efter matsäcken. Fortsätter laget med samma ödmjukhet spelar laget i SHL även nästa säsong. Timrås spelare tyckte att Karlskrona spelade som Troja och det var inte roligt, surt sa räven. Minnet är kort ibland om jag inte kom ihåg helt fel har Timrå tagit sig så här långt genom ett suveränt försvarsspel. Om spelarna tycker att Karlskrona inte är bättre än Troja tar de fyra raka. När inte egna förmågan räcker till är det lite för enkelt att skylla på motståndaren.

Lyxlirarna i FBK har vaknat till liv och har äntligen förstått vad som krävs för att vinna slutspelsmatcher Om poletten hade ramlat ner tidigare hade semifinalplatsen varit klar. Tycker att FBK har mer spets än SAIK. Nu kan de bli historiska om de vänder ett 0-3 underläge. Jocke Lindströms idiotiska crosschecking och huvudtackling kan bli kostsam för SAIK

I dag är det dags för daladans, om Mora förlorar igen får de väl byta tränare en fjärde gång. Leksand har en bra möjlighet om ledarna får in lite disciplin i laget, håller inte att dra på sig en massa onödiga utvisningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar