onsdag 28 december 2016

LINKÖPING ÄR EN GÅTA

Det är mycket ishockey för tillfället, det är svårt att hinna med SHL, Allsvenskan och junior VM. Jag bänkade mig för att se FBK- Linköping. Det blev en ganska tempofylld tillställning. När man tittar på laguppställningarna skall Linköping vinna enkelt, FBK får ihop två kedjor är brandskattade av junior VM och skada på Åslund.

Linköping har många sk. stjärnor på pappret, bara för att nämna några, Salmela, Näkyvä, Bergfors, bröderna Olimb, Gordon, Little, Roe, Persson, jag har säkert glömt någon. Det är svårt att förstå hur man får ut så lite av detta material. Det är i och för sig inte första året Linköping har ett bra lag på pappret. Frågan man måste ställa sig ; är de där för att ha någonting att göra eller vill de vara där för att göra någonting?

Att föreningarna år ut och år in värvar Salmela, lycksökare som är nonchalant och inte bryr sig om lagets bästa. Bröderna Olimb är ungefär samma typer, kör sitt eget race och uppträder arrogant.
FBK gjorde en riktig laginsats och vann rättvist. Ryno ha begått en metamorfos sedan förra året, nu är han en riktig FBK center som orkar jobba över hela plan.

OM JAGET ÄR STÖRRE ÄN LAGET BLIR DET SVÅRT ATT FÅ FRAMGÅNG !Inga kommentarer:

Skicka en kommentar