torsdag 28 april 2016

ROSSEL OLSEN VAD HÄNDER ?

VF blir svenska mästare och hela Göteborg jublar. Spelarna firas och höjs till skyarna. De kallas för stjärnor och tror att de kan bete sig hur som helst. Det de inte har förstått är att de allra flesta skall vara glada att de får spela i SHL. Tack vare utvandringen av spelare till olika ligor blir mediokra spelare kallade för stjärnor och tappar all ödmjukhet.

Det är klart att spelarna måste få fira sitt guld, men det kan inte ta sig uttryck i idiotiska påhitt. De här spelarna skall vara föredömen för ungdomar och sina fans. Man blir ännu mer förvånad när Rossel Olsen blir påhejad av lagkamrater och sponsorer. Någon av de övriga i sällskapet kunde väl ha använt insidan och stoppat den här pajasen.

Det pratas så vackert om värdegrunder och vilka föredömen spelarna skall vara, om det skall finnas någon trovärdighet är det bara att riva kontraktet och statuera exempel.

Om jag inte kommer ihåg helt fel var det lite stökigt även när Växjö firade sitt guld. Det är kanske svårare att klara av festligheterna efter guldet än att bli svensk mästare.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar