onsdag 13 april 2016

SKOGSHUGGARE MOT LIRARE

Luleå kämpade och slet i semifinalen med alla medel som var möjliga. Det är inget fel att hugga och vara kaxig, men det måste finnas lite mer i verktygslådan för att ta sig till final. Många avLuleås forwards var alldeles för begränsade i skridskoåkning och teknik. De som skulle svara för finess och produktion var alldeles för anonyma undantag Wallmark. När man dessutom försöker utmana ett bättre lag över hela banan kan det bara gå på ett sätt.

Luleå har inte fått valuta för de dyrt investerade pengarna, men det finns säkert mer i ladorna inför nästa säsong. En gång är ingen gång men nästa säsong måste nog Luleås investeringar hamna rätt annars är det nog slut på guldruschen.

VF är ett komplett lag som imponerar. Finns inget lag som har den bredden, det märktes i sista matchen där några ovanliga målskyttar presenterade sig. Rörliga backar med bra blick för spelet och dansk dynamit framför målet. Lojala CF som både tar skitjobbet och kan fördela en hygglig passning. Yf är rappa och har näsa för vad målet är beläget. Vilket lag kan mäta sig med de ingredienserna ?

VF BLIR SVENSKA MÄSTARE !!

Idag avgörs  det vilka motståndarna blir, nu är det slut på hemmaplansfavör. Grattis Växjö !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar