torsdag 4 december 2014

GÄLLER SKRIVNA KONTRAKT?

MALMÖ FF har haft en lysande säsong, med serieseger och avancemang i Champions League. Fullsatta läktare och TV pengar har gjort att klubben har skaffat sig en ekonomisk trygghet för framtiden. De extra intäkterna ger föreningen en möjlighet att fortsätta med sin redan utomordentliga ungdomsverksamhet och göra den ännu bättre med skickliga instruktörer.

Det är naturligtvis spelarna som skall hyllas för sina fantastiska prestationer och med all rätt har de fått mycket beröm i medierna. I alla lag skiljer det naturligtvis i kvalité mellan spelarna. En del får mer rubriker än andra. Det är svårt att jämföra en forward med en back, men båda behövs för att resultatet skall bli bra

Rosenberg skrev ett flerårskontrakt med MFF inför säsongen, jag tror inte någon tvingade honom till denna uppgörelse. Han ville säkert ha en trygghet under flera år, beroende på att han var mycket osäker på sin status. Han har inte direkt rosat marknaden de sista åren. Var också en chansning från klubbens sida med ett långt kontrakt.

Nu har vi facit det är bara Erkänna att han  har varit en stor del i MFF:s framgångsrika säsong. Då ställer han krav på klubben att de skall omförhandla hans kontrakt. Han vill ha ett bättre kontrakt, med tanke på allt han har uträttat för klubben. Han är besviken på klubben att de inte har tagit kontakt och kommit med ett lukrativt erbjudande. Om han inte hade haft några framgångar skulle han gått till sportchefen och krävt lite mindre i lönekuvertet.

Hoppas att klubben inte faller för trycket, tror inte att han är speciellt het på internationell marknad trots att han vill göra sken av annorlunda.

BRA MED SJÄLVFÖRTROENDE MEN LITE ÖDMJUKHET KAN MAN BEGÄRA



En annan spelare som har gråtit ut i media är Elfsborgs Anders Svensson. Hans kontrakt har gått ut och det skulle bli omförhandling. Klubben tyckte att 38- åringen var tvungen att gå ned i lön om det skulle bli en fortsättning. Ganska naturligt för en spelare som sjunger på sista versen. Det är elitidrott ingen social verksamhet

STARKT JOBBAT MFF OCH ELFSBORG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar