lördag 3 december 2022

MODO DOMINERAR

 Att MODO  skulle vara med i toppen och kriga är ingen överraskning, men att de skulle leda serien med 13 poäng kunde ingen drömma om. Övriga lag som tippades i toppen, DIF, VIK och Löven har letat form hela hösten. MODO har ingen bättre trupp på pappret än övriga lag, men de har en organisation och disciplin som övriga saknar. Dessutom ett passningsspel som är överlägset.

DIF kallades en gång i tiden järnkaminerna nu är det mer en samling primadonnor som åker omkring och tycker de är lite mysiga. Förlust mot Almtuna, knapp seger mot Tingsryd säger det mesta.

LÖVEN har skyttekungar och transatlanter så det räcker och blir över, hur står det till med gruppdynamiken? Laget lyckades avgöra i sista sekunden mot Västervik på hemmaplan det imponerar inte.

VIK varvar toppmatchen med rena bottennapp har svårt att hitta kontinuitet i spelet. Det värvas friskt varje år, men fortfarande är det spelarna som varit i klubben några år som är tongivande kanske dags att ge dessa lite större roller och inte tro att gräset är grönare på andra sidan.

Vi får inte glömma årets stora överraskning SSK de har fått ihop det och kommer vara med och slåss om en topp fyra plats. Det hinner hända mycket innan det skall avgöras, laget som prickar formen i vår tar steget till SHL.🏒😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar