onsdag 16 november 2022

VAR DET SERIEFINAL?

 Fullsatt Hovet och stora förväntningar på seriefinalen mellan DIF och MODO. Tränarna pratade om bra värderingar och stora marginaler, det verkade som spelarna hade slagit dövörat till. Det var 14 backar på laguppställningen och tillsammans hade de inte många rätt varken med eller utan puck. Ingen skulle platsa i ett SHL lag.

Trots att MODO var det minst dåliga laget lyckades DIF skaffa sig en tvåmåls ledning både i första och andra perioden. Spelarna i DIF saknar ödmjukhet och lyckades spela ännu krångligare därför tog MODO hela handen. Det är så här det har sett ut i DIF även i tidigare matcher, då har målvakten räddat laget. Det är konstigt att laget inte har kommit längre med disciplin och organisation. 

Starkt av MODO att aldrig ge upp och det var rättvist att de fick avgöra i sudden. MODO hade tre spelare som visade SHL klass. Första kedjan svarade för alla sex målen och deras pp är suveränt.

Får inte ledarna i DIF ordning på alla individualister blir det en tuff resa mot SHL Det räcker inte bara med en massa häftiga namn.🥅😡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar