torsdag 15 september 2022

TOPPLAGEN I SHL

 VF trots märkliga backvärvningar, Nordsäter och Hasa tror jag VF kommer vara med i toppen och kriga.Jag tycker att forwards har både bredd och spets. Skall det bli guld måste de tänka om och sluta med att jaga puck över hela rinken i tid och otid. Skulle vara märkligt om de inte har tagit lärdom, trots den moderna ishockeyn är det inte förbjudet att vara lite smart.

FBK Till slut fick man ordning på försvarsspelet, orkar spelarna hålla fast vid disciplinen? Efter två tunga förluster på center sidan är det viktigt att nyförvärvet Elie är en toppspelare. Känns lite märkligt att man inte förstärkt med ytterligare centrar. I stället lades alla resurser på backen Lennström. Har svårt att se han som en homogen spelare över en hel serie, blixtrar till ibland. Kan ledarna ha samma kravställning som i slutspelet blir laget att räkna med.

LEKSAND Efter alla miljonvärvningar är det väl dags att det börjar betala av sig? Varje år när det blir slutspel och riktig ishockey får laget problem. Nu måste storstjärnan Hrivik upp till bevis. Det här är nog sista chansen för sportchef och tränare annars blir nog Ejendal ledsen. Det mest positiva med Leksand är fansen de sviker aldrig.

LULEÅ Ser ut som vanligt inte så spektakulärt på pappret, men de kommer att vara svårspelade Tyrväinen personifierar laget, han går i alla väder. Blir svårt att räcka hela vägen om inte Skuggan trollar fram några fräcka förstärkningar. En annan viktig fråga är om spelarna orkar med Bulans höga kravställning, eller vill de spela efter eget huvud.

RÖGLE Här finns det mycket revanschlust efter ett mediokert slutspel. Har ett komplett lag och kommer vara högt upp i tabellen. Kommer bli svårslagna på hemmaplan, den lilla gemytliga hallen skapar ett enormt tryck. Årets succé spelare blir Kasper född 2004, han imponerade redan förra året.

SLÄPP FÅNGARNA LOSS NU KÖR VI🥅🏒😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar